Over ons

Styling By Maay kun je inhuren bij onze eigen locatie: Blokhut Sparjebird in Hemrik.  
Een unieke locatie in deze omgeving.
Middenin het bos, prachtig gelegen in Zuidoost Friesland. 

 

We doen de styling van bruiloften en feesten.

Trouwen is iets heel bijzonders en jullie bruiloft willen wij met aankleding en accessoires, nog mooier maken. Een mooi geheel met de juiste kleuren, de creatieve styling en de mooiste producten maakt het jullie trouwdag tot de perfecte dag.

 

styling regelen

By Maay kan jullie styling regelen, van een klein detail tot een grote eyecatcher. Wil je zelf ook de regie in handen houden maar heb je hulp nodig? Of heb je zelf geen inspiratie en vind je het wel leuk om iets unieks neer te zetten? Wij kunnen het allemaal regelen voor jullie.

Op de website vind je onze diensten en onze eigen ‘handmade’ accessoires die je kunt huren. Ook zullen hier steeds nieuwe, unieke accessoires bijkomen en ook op de blog kun je alle nieuwtjes op trouwgebied en -styling lezen.

Wij als professionals in de trouwbranche en met onze jarenlange ervaring in de trouwfotografie weten we wat hip is, hoe je het beste een locatie kunt inrichten en hoe je je locatie nog sprekender maakt voor foto’s en film.

Naast de trouwbranche stylen wij ook vaak woningen, geven we interieuradvies of doen we de restyling van een bedrijf. Ook dat is het visitekaartje wat je afgeeft!

Ik, Lydia, ben de oprichter van By Maay en samen met een team  creatieve stylistes maken we jullie bruiloft of woning tot een geheel!

 

Contact

Wil je meer weten over weddingstyling? Of wil je een passende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op.

5 + 4 =