Loading...
Over ons 2018-03-28T07:47:50+00:00

Over ons

Weddingstyling By Maay kun je door heel Nederland en ook in het buitenland boeken. Een uniek bedrijf in deze omgeving. Wij, Lydia & Lydia, zijn twee gedreven meiden die jullie bruiloft willen laten stralen!

Trouwen is iets heel bijzonders en jullie bruiloft willen wij, met unieke accessoires, nog mooier maken. Een mooi geheel met de juiste kleuren, de perfecte styling en de mooiste producten maakt het jullie trouwdag tot de perfecte dag.

By Maay kan jullie styling regelen, van een klein detail tot een grote eyecatcher. Wil je zelf ook de regie in handen houden maar heb je hulp nodig? Of heb je zelf geen inspiratie en vind je het wel leuk om iets unieks neer te zetten?
Wij kunnen het allemaal regelen voor jullie.

Op de website vind je onze diensten en onze eigen ‘handmade’ accessoires die je kunt huren. Ook zullen hier steeds nieuwe, unieke accessoires bijkomen en ook op de blog kun je alle nieuwtjes op trouwgebied en -styling lezen.

Wij als professionals in de trouwbranche en met onze jarenlange ervaring in de trouwfotografie weten we wat hip is, hoe je het beste een locatie kunt inrichten en hoe je je locatie nog sprekender maakt voor foto’s en film.

error: Content is protected !!