Interieur advies

Toe aan een nieuwe kleur aan de muur of nieuwe meubels, maar je komt er niet uit welke? Verschillen jullie mening in de inrichting of wil je een hele gave slaapkamer, maar je weet niet waar te beginnen? Wij kunnen jullie daarmee helpen! Ook voor vakantiehuizen voor verhuur of woningverkoop kunnen wij helpen om deze helemaal hip en stylish te maken. Het leuke is ook nog dat we daarna professionele foto’s van het huis kunnen maken!

Met een advies op maat helpen we jullie met jullie wensen. Kleuren, inrichting, indeling, materialen… wat jullie wensen zijn werken wij uit tot een mooi plan. Ook kunnen we dit plan (samen met jullie) uitvoeren. We hebben verschillende mogelijkheden, van een kleurenadvies tot een mogelijkheid om jullie hele huis te restylen!

.

Interieur advies

Geef je interieur glans!
Wij geven je woning een make-over door middel van een advies met een moodboard en tips en trucs en kunnen van jullie gastenverblijf of vakantiepark mooie, professionele foto’s maken! 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Personal shopper

Toe aan een nieuw interieur maar weet je niet waar te beginnen? Na een advies op maat gemaakt te hebben kan ik ook mee als jullie personal shopper! Gericht winkelen voor een fijn interieur!

 

woningfotografie

Wanneer je je woning te koop wilt zetten, dan wil je graag mooie foto’s en misschien wel een promotiefilmpje. Goede foto’s en/of film voor op Funda. Ook dat kunnen wij, in combinatie met styling, voor jullie verzorgen!

 

 

 

 

 

 

 

.

Contact

Wil je meer weten over interieurstyling? Of wil je een passende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op.

10 + 3 =