Sinds 1 februari is een droom werkelijkheid geworden, samen met 2 vriendinnen hebben wij De Fabriek Wergea nieuw leven in geblazen. Een industrieel pand wat vroeger het oude kantoorgebouw was van de zuivelfabriek in het dorp Wergea. Toen we voor het eerst binnen stapten waren we gelijk verliefd. Op het lichtinval, op de ruimtes en vooral op de sfeer. We zagen gelijk voor ons wat we hiermee konden doen!

Van onze ideeën tot wat het nu is. We hebben De Fabriek geverfd, opnieuw ingericht en het een deken over gelegd. Met kleuren, materialen, veel planten en bloemen voelt het voor ons nu als thuis.

Bij ons in De Fabriek gebeurt van alles. We hebben verschillende fotostudio’s, we hebben alles mooi ingericht en gestyled zodat we ook styled shoots hier kunnen doen, we hebben een grote living, meerdere flexwerkplekken, mensen kunnen het huren, feestjes geven, workshops geven en in de toekomst willen we ook heel graag een trouwlocatie worden. Daarnaast hebben we ook nog een hele grote tuin eromheen en zitten we aan het water 🙂
Nieuwsgierig? Wil je bij ons komen huren, iets organiseren of trouwen? Laat het ons weten!