Maak je bruiloft tot een geweldig decor

Gaan jullie trouwen? En wil je van je locatie een eyecather maken? Met aankleding, styling en bijzondere producten?
Wij van By Maay kunnen jullie bruiloft omtoveren tot een geweldig decor. Blader door onze website en kijk zelf wat er mogelijk is! Van een kleine sfeermaker tot de grootste eyecathers. Wij stylen bruiloften op onze eigen trouwlocatie; Blokhut Sparjebird in Hemrik.

De Blokhut is een unieke trouwlocatie middenin het bos in Zuidoost Friesland. Knus, gezellig en sfeervol. De locatie is uitermate geschikt voor jullie bruiloft en feest, buiten trouwen, een heerlijke bbq en een mooi feest in de avond, het is allemaal mogelijk.
Weddingstyling voegt daar iets aan toe, net even die extra touch die jullie bruiloft helemaal af maakt. 

Het decoreren van je bruiloft heeft meerdere voordelen. Zo wordt het helemaal júllie bruiloft in de sfeer die helemaal bij jullie past. Maar ook is het voor de fotografie en de film heel aantrekkelijk dat het mooi gestyled is. Details maken het!

Ook is het voor jullie fijn als je op je eigen bruiloft ‘thuiskomt’, een wauw gevoel hebt. Wij zijn professionals in deze branche met jarenlange ervaring in trouwfotografie en styling. We denken met jullie mee, maken moodboards en zoeken de juiste producten uit voor jullie bruiloft.

Wil je meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen! 

Impressie

 

 

Contactformulier

Wil je meer weten over weddingstyling? Of wil je een passende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op.

15 + 12 =