weddingstyling

Of jullie nu trouwen in het stadhuis, buiten in een boomgaard of op een andere prachtige locatie; het is zeker de moeite waard om deze aan te kleden naar jullie wensen en stijl. Een soms simpele kleine toevoeging kan net die extra touch geven die jullie zoeken. Het kiezen van meubilair en de kleuren van je bruiloft, daar hebben jullie vast een idee over. Wij zijn er voor om net even de ‘finishing touch’ te geven aan de locatie van de ceremonie.

Er zijn verschillende opties mogelijk, van heel klein tot heel groot. Te denken valt aan bloemdecoraties aan de stoelen, persoonlijke teksten op krijtborden, het werken met stof, jute of bijvoorbeeld tule of mooie ballondecoraties!

By Maay kan van kleine details tot grote eyecatchers voor jullie verzorgen. Wij bieden voor ieder wat wils en kunnen een persoonlijke offerte samenstellen voor jullie.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Styling & Decoratie

Als jullie gaan trouwen is het groot feest. Hoe groot jullie je feest ook houden, of het in een schuur wordt gehouden, buiten, of in een mooie feestzaal, ook hier is de aankleding heel erg belangrijk. Verlichting, sfeer en accessoires, het kan je feestlocatie maken of breken. Denk eens na over hoe jij wilt dansen op de dansvloer of een taart wilt aansnijden?

tafeldecoratie

Of het nou voor een lunch, diner of borrel is; je tafel laten stralen is een must! Mooie stoffen, accessoires, kaarsen en bloemen en het geeft gelijk een hele eigen sfeer. Misschien hebben jullie een thema of een kleur die terug moet komen op jullie bruiloft, ook in de tafel decoratie kunnen wij hier rekening mee houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

BLOEMWERK

Bloemwerk maakt al snel een sfeer. En wat is een bruiloft of een feest zonder bloemen? De schoonheid en diversiteit van bloemen zorgen voor oneindige mogelijkheden. Kleurrijk of juist eenvoudig, bloemwerk op maat zet vaak de puntjes op de i.

decoratieverhuur

Wil je zelf je styling regelen op jullie bruiloft maar nog op zoek naar mooie materialen en decoraties? Wij kunnen jullie daarbij helpen want wij hebben unieke spullen te huur!

Van achtergronden tot een wedding swing en van statafels tot kandelaars!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Contact

Wil je meer weten over weddingstyling? Of wil je een passende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

7 + 11 =